Mitä yhteistä on Macilla, tietoturvaohjelmistolla ja ylioppilaslakilla?

Mainos

Laatu, uniikkius ja design

Parhaimmat tuotteet ja palvelut markkinoilla perustuvat aina alasta riippumatta muutamiin perustekijöihin. On oltava uniikki, käyttäjien tarpeet täyttävä bisnesidea. On panostettava laatuun. Mitä enemmän tuotetta tai palvelua voi räätälöidä käyttäjän omien mieltymysten mukaiseksi, sen paremmin se palvelee asiakasta. Ja kaiken kruunaavat upeat perinteet, jotka jotka yhdistetään uudistumiseen ja oman alan tarkkaan seuraamiseen.

Steve Jobs kumppaneineen ymmärsi, että asiakkaalle ovat tärkeintä selkeä ja upea design. Tuotteiden tuli täyttää asiakkaiden todelliset tarpeet, jopa myös silloin kun asiakas ei niitä itse vielä tunnista! Tuotteiden tuli sopia kaikille käyttäjäryhmille ja kaiken ikäisille.

Maccikäyttäjät tietävät – itse asiassa kokevat – tämän kaiken joka päivä käyttäessään äärimmäisen upeita ja tarkkaan harkittuja Applen tuotteita, ja ovat juuri siksi harvinaisen merkkiuskollisia asiakkaita nykyajan nopeasti muuttuvassa maailmassa. Apple on yksi arvostetuimmista ja luotetuimmista brändeistä maailmassa.

Samaa laatua ja yksilöllisyyttä tarjoaa Mackeeper. Sen kattavat toiminnot ja räätälöitävät asetukset antavat sinulle mahdollisuuden käyttää sitä juuri sinulle sopivalla tavalla. Se sopii täydellisesti myös opiskelijan Macciin, jotta opinnot sujuvat turvallisesti ja huolettomasti.

Jälleen kerran uudet ylioppilaat painavat päähänsä valkoiset lakkinsa – yhtä täynnä unelmia ja haaveita kuin Steve Jobs aikoinaan. Raskaan urakan jälkeen ylioppilas on ansainnut huippulaadukkaan, uniikin, juuri hänelle räätälöidyn ylioppilaslakin. Kun panostaa kerran laatuun – oli kyseessä sitten tietokone, ohjelmisto tai niinkin tärkeä symboli kuin ylioppilaslakki – säästää viime kädessä aina rahaa, aikaa ja hermoja. Olemme todella vaikuttuneita Seifertin tuotteista, joten halusimme kertoa niistä lukijoillemme.

Täysin kustomoitu ylioppilaslakki – saatavilla myös vegaaninen vaihtoehto

Seifert Custom -ylioppilaslakin voi halutessaan suunnitella alusta loppuun asti. Voit valita lakkisi kaikki materiaalit ja kaikki yksityiskohdat. Lakkia voi kustomoida lisäksi lyyralla, leukaremmin värillä, koristenauhalla, lipan kaiverruksella, nimi-/vuosilukukirjailulla, päällibrodeerauksella ja jopa koulun nimellä. Tätä me kutsumme innovoinniksi! Ja vihdoin saatavilla on lakki myös vegaaneille, kun valitset lakkiisi vegaanisen lipan ja vegaanisen hikiremmin.

50 vuoden laatutakuu varmistaa, että nautit ylioppilaslakistasi vielä monen vuosikymmenen hauskat vappujuhlat.

Ylioppilaslakki

Katso kaikki C.L. Seifertin ylioppilaslakit. Tutustu malleihimme ja kustomointiin. Perinteinen, ylellinen vai itse suunnittelemasi yo-lakki?

* Tämä on sponsoroitu artikkeli

Tagged with: , , , , , ,