Suojaa Mac-laitteesi

Macin käyttäjämäärien kasvaessa nopeasti, lisääntyvät valitettavasti myös koneita vastaan suunnatut uhat. Useimmat Mac-käyttäjät eivät huomaa ajatella muuten arvostamansa tietokoneen turvallisuutta. Onneksi yhä useammat ihmiset ovat alkaneet ymmärtää tarpeen varmistaa ja optimoida Macin suorituskyky. Tähän asti asiat ovat menneet hyvin, sillä uhat ovat olleet suhteellisen harvinaisia. Mutta ajat ovat muuttuneet, joten sinun tulee toimia  ennen kuin on liian myöhäistä.

MacKeeper on sovellus, joka suojaa Macia tehokkaasti konettasi valtaosalta tunnetuista uhkatekijöistä. Tämä koskee sekä online- että offline-uhkia. Asentamalla MacKeeperin Macisi on automaattisesti suojattu tietoverkkorikollisilta, viruksilta, haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta ja jopa laitevarkauksilta. MacKeeperillä on joukko kehittyneitä suojausominaisuuksia, jotka suojaavat Mac-tietokonettasi edellä mainituilta uhilta. MacKeeperin avulla voit myös seurata Macisi sijaintia suoraan mobiilisovelluksesta ja jopa saada kuvan varkaasta sovelluksella nimeltä Track My Mac. Jos vertaat MacKeeperia samankaltaisiin sovelluksiin, kuten Norton ja AVG, MacKeeper on etulyöntiasemassa, koska se on kehitetty nimenomaan Mac-tietokoneiden käyttäjiltä Mac-käyttäjille. Kaiken kaikkiaan MacKeeper on laaja tietoturvapaketti, jossa on tehokas haittaohjelmien tunnistus. Ohjelma on saatavilla useilla kielillä, mukaan lukien englanti ja suomi.

Suojaa Macisi heti. Lataa MacKeeper tästä.

MacKeeper suojaa Macisi vaaratekijöiltä.

Surffaa suojatusti

Kun surffaat Macillä, olet alttiina useille mahdollisille uhkatekijöille. MacKeeperin avulla voit suojautua selatessasi internetiä, riippumatta mitä selainta käytät Mac-tietokoneellasi. Teknisin termein tätä kutsutaan Real-Time -selausturvaksi – sen avulla tutkitaan jatkuvasti mahdollisia taustalla vaikuttavia uhkia, samalla kun surffaat tavalliseen tapaan verkossa. Näin tiedät varmasti, että haittaohjelmia sisältävät sivut ovat automaattisesti estettyjä. Voit myös itse luoda MacKeeperin avulla luettelon mahdollisesti vaarallisista verkkosivustoista, jotka estetään automaattisesti. Samoin voit luoda luettelot verkkosivustoista, joita et halua estää.

Antivirus Macille

MacKeeper suojaa tietysti myös ​​perinteisiä viruksia vastaan. Itse asiassa MacKeeperin virustentorjuntatekniikka on maailman kehittyneimpiä. Vaikka työskentelisit Windows-emulaattorien, kuten Parallels tai VMWare, avulla, MacKeeperin antivirusteknologia suojaa konettasi kun otat käyttöön reaaliaikaisen suojauksen. MacKeeperin virustorunta päivitetään säännöllisesti.

Maciin kohdistunut varkaus

Voit suojautua myös fyysistä varkautta vastaan MacKeeperin turvallisuuspaketin avulla. Ohjelma voi seurata Mac-tietokonettasi langattomasti GPS:n avulla ja ottaa myös tietokoneen web-kameran kautta kuvia henkilöstä, joka käyttää Mac-tietokonettasi. Varkauden varalta Mac-laitteen sen hetkinen sijainti ja verkkotiedot ovat aina saatavilla. Jos joku yrittää kirjautua Mac-tietokoneeseesi, saat siitä yksityiskohtaisen raportin. Valokuva varkaasta voi näkyä osana raporttia.

Sen lisäksi että voit seurata kadonnutta Macia, voit myös lukita tai avata sen. Nämä asiat voidaan tehdä Track My Mac -sovelluksella tai Kromtech-tililläsi.

Älä odota pidempään. Lataamalla MacKeeperin tästä, suojaat Macisi.

Toimi näin, kun menetät Mac-tietokoneesi

Vaihe 1: Kirjaudu sisään Kromtech-tilillesi tai Track My Mac -sovellukseen
Vaihe 2: Ilmoita, että olet kadottanut Macin tai että se on varastettu
Vaihe 3: Seuraa Macin sijaintia ja vastaanota lähetettyjä raportteja.

MacKeeper laatii yksityiskohtaisen raportin Mac-tietokoneesi sijainnista ja ottaa kuvan varkaasta, jos Mac yhdistyy verkkoon sen jälkeen kun olet raportoinut sen kadottamisesta / varastamisesta. Sinulle ilmoitetaan siitä välittömästi ja saat raportit sähköpostitse, jotta löydät Mac-tietokoneesi mahdollisimman pian. Voit myös saada halutessasi tiedot päivitettynä viiden minuutin välein Kromtech-tililläsi tai Track My Mac -sovelluksella. Nämä tiedot voit luovuttaa myös asiaa tutkivalle poliisille.

Internet-suojausominaisuuksien määrittäminen

Valikkorakenteessa on “Suojaus”-välilehti. Se sisältää  kohdan “Internet-suojaus”. Täällä voit asettaa eri internet-suojausominaisuudet tarpeidesi mukaan. On kuitenkin suositeltavaa, että kaikki ominaisuudet on otettu käyttöön optimaalisen suojan varmistamiseksi Mac-tietokoneelle.

Lisäksi pienellä harmaalla valikkorivillä voit asettaa erilaisia turvaominaisuuksia. Yksi näistä voi olla esimerkiksi virustentorjuntaohjelma. Voit asettaa ne napsauttamalla sovelluksen alaosassa olevaa kohtaa “lisää” ja valitsemalla sitten kansioita tai kiintolevyjä, joille haluat suorittaa jatkuvaa skannausta.

Varmuuskopiointi ja salaus

MacKeeperin tehokas vaikka joskus aliarvostettu ominaisuus on se, että MacKeeper varmuuskopioi automaattisesti tärkeät tiedostosi. Näin tietosi ovat aina turvassa. McKeeper voi myös piilottaa henkilökohtaisia tietoja sekä asiakirjoja, joita et halua muiden näkevän. MacKeeper salaa tärkeimmät tiedostot, ja voit itse valita mihin tiedostoihin vain sinulla on pääsy. Lue tästä lisää.

Puhdista Mac-tietokoneesi

Kiintolevyllesi kasaantuu ajan myötä paljon tarpeettomia ja haitallisia tiedostoja. MacKeeperilla voit nopeasti optimoida vapaan tallennustilan ja puhdistaa Mac-tietokoneesi. Lue lisää täältä.

Turvaa Macisi heti. Lataa MacKeeper tästä.