Varmuuskopiointi ja salaus

Jokaisen tulisi varmuuskopioida itselleen tärkeät tiedostot. Ajattele kaikkia valokuviasi, asiakirjojasi, sovelluksiasi jne. jotka menetät lopullisesti, jos Macisi kaatuu tai vahingoittuu etkä ole ottanut niistä varmuuskopioita. Mutta älä ole huolissasi – MacKeeper ottaa automaattisesti varmuuskopiot tärkeistä tiedostoistasi, joten ne ovat turvassa myös jos koneellesi tapahtuu jokin onnettomuus. Tämän lisäksi MacKeeper auttaa myös suojaamaan arkaluontoiset tiedostot luvattomalta käytöltä. Sinun tarvitsee vain valita tärkeimmät tiedostosi ja MacKeeper suojaa ne salauksen avulla siten että ne ovat vain sinun käytössäsi, salasanan suojaamana. Tiedostot ovat suojassa jopa hakkereilta MacKeeperin ansiosta. Poistotyökalu, FileShredder, poistaa tiedostot täysin, siten ettei niitä ole enää mahdollista nähdä eikä avata. Tiedostojen tavanomainen poistaminen ei estä niiden käyttöä; osaavalle henkilölle tiedostojen palauttaminen ei ole hankalaa.

Varmuuskopioi tiedostot välittömästi. Lataa MacKeeper nyt.

Varmuuskopiointi ja salaus

Tietojen salaus

Tietojen salaus -toiminto suojaa yksityisiä tiedostojasi. Se yksinkertaisesti salaa (kryptaa) ja tekee nämä tiedostot näkymättömäksi kiintolevyllä. Antamalla tallentamasi salasanan pääset käsiksi tiedostoihin uudelleen. Toiminto on erittäin helppokäyttöinen ja siitä on suurta hyötyä useimmille, etenkin kauppiaille jne.

Moni käyttäjä, joilla ei ole tätä toimintoa tietokoneessaan tai puhelimessaan, kaipaa tätä ominaisuutta. Joten salauksemme on varmasti myös osa ohjelmaa, johon olet tyytyväinen. Nyt sinulla on juuri se mitä haluat tietokoneellasi, tarpeen mukaan salattuna. Kukaan muu ei enää pääse käsiksi yksityisiin tietoihisi ilman lupaa.

Useimmille on varsin huojentavaa, jos heillä on mahdollisuus piilottaa kuvia tai asiakirjoja. Joskus tiedostot voivat sisältää joitain arkaluontoisia aiheita, joita et halua muiden näkevän. Nyt on paljon helpompi suojata tiedostoja salasanoilla, ja vain ne ihmiset, joihin luotat oikeasti, löytävät tiensä asiakirjoihisi heille kertomasi salasanan avulla. Voit luonnollisesti myös vaihtaa salasanasi, jos sinulla on tunne, että on ihmisiä, jotka tietävät salasanan, mutta et haluakaan antaa heille pääsyä tietoihin. Loppujen lopuksi voi aina sattua, että muutat mielipidettäsi siitä, pitäisikö henkilön tietää salasana vai ei.

Tiedostojen palauttaminen

Onnettomuuden jo tapahduttua, eivät kaikki tiedostot ole suinkaan kadonneet. Sisäänrakennettu tiedostojen palautustoiminto voi palauttaa jopa jossain määrin vioittuneita tiedostoja. Toiminnon avulla Mac syväskannataan sellaisten tiedostojen löytämiseksi ja palauttamiseksi, jotka on poistettu tai jotka ovat vahingoittuneet.

Tämän ominaisuuden avulla pystyt suojaamaan itsesi monilta epämiellyttäviltä tilanteilta, sillä voi olla erittäin turhauttavaa menettää tiedostojaan – useimmat ihmiset ovat joskus kokeneet sen. MacKeeperilla on hyvät mahdollisuudet pelastaa asiakirjasi ennen kuin ne ovat täysin poissa. Tietenkin on olemassa vaara tiedostojen vahingoittumisesta, mutta yleensä voit itse helposti korjata tilanteen.

Valitettavasti joskus tiedostoja voi olla kadonnut, etkä voi enää saada niitä takaisin tietokoneellesi. MacKeeper on kuitenkin paras vaihtoehto palauttaa tiedostoja, joten on kannattaa aloittaa nyt MacKeeperin käyttö.

Varmuuskopiointi

MacKeeper voi varmuuskopioida tiedostosi automaattisesti. Sinun tarvitsee vain valita mitä varmuuskopioidaan ja asettaa vakituinen ajankohta, jolloin se tulee suorittaa. Voit tallentaa varmuuskopiotiedostot USB Flash-levylle, ulkoiselle kovalevylle, FTP-palvelimelle tai ZeoDiskille.

Tämän ansiosta sinun ei tarvitse muistaa, että sinun on otettava varmuuskopio – yleensä emme muista tällaisia asioita. Monet eivät useinkaan ymmärrä, miten tärkeää varmuuskopiointi on, tai he lupaavat itselleen muistaa ottaa ne myöhemmin, ja yleensä se unohtuu. Näin menetät paljon tiedostoja hetkessä, jos tietokoneellesi tapahtuu jotain. Se saa useimmat ihmiset todella surullisiksi, ja on tietenkin suuri menetys. Usein ne ovat henkilökohtaisia ​​asioita, jotka ovat tärkeitä sinulle, tai tiedostoja joiden eteen olet työskennellyt kovasti. Joka tapauksessa, on tärkeää huolehtia varmuuskopioista, ja MacKeeperin kanssa se on hyvin yksinkertaisia.

Jos haluat säilyttää ja varmuuskopioida vähemmän tiedostoja Macissa, puhdista Macisi. Luonnollisestikaan sinun ei tarvitse valita vain tiettyjä kansioita. Voit helposti säilyttää joitain tiedostoja, mutta myös poistaa muita tiedostoja. Se riippuu täysin siitä mitä itse haluat Macisi kanssa tehdä.

Poista tiedostot – lopullisesti

Kun deletoit Mac-tiedostoja, niitä ei todellisuudessa poisteta. Ne on vain piilotettu näkyvistä. Kun haluat saada tiedoston poistettua lopullisesti, käytä FileShredderia, joka poistaa tiedostot totaalisesti, niin ettei niitä voi enää koskaan palauttaa eikä avata.

FileShredderin käyttö myös nopeuttaa tietokoneesi käyttöä. Mitä vähemmän tiedostoja tallennetaan, sitä nopeammin ja paremmin koneesi pystyy hoitamaan tehtävänsä. On tietenkin monia muitakin toimenpiteitä, joita voit tehdä, jotta saat nopeamman Macin. Tämä ei ole vain prosessi, jossa poistat paljon tiedostoja. Lisäksi voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, että tiedostot ovat täysin kadonneet eikä niitä voi esimerkiksi hakkeroida. Voit olla varma, että nämä tiedostot ovat todellakin poissa tietokoneesi ja muiden tietokoneiden muistista.

Sinun on tietysti varmistettava, että poistat pysyvästi vain haluamasi asiakirjat ennen tämän tekemistä. Vihastut taatusti itseesi, jos poistat vahingossa väärän asiakirjan tällä tavalla ja haluat silti, että tiedosto on tietokoneellasi.

Lataa ilmainen MacKeeper täältä.