Suojaa Macisi viruksilta

Vastaus on. Lataa ja asenna MacKeeper. Voit ladata sen ilmaiseksi täältä.

Menettelytapa | suojaat Macisi tehokkaasti ei vain viruksilta mutta myös haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta, identiteettivarkauksilta ja mainosohjelmilta, kaikki samalla rentouttavaa af verkossa.

Kun surffaat verkossa Macillasi, olet eniten vaarassa. MacKeeper käyttää “Selaussuoja toimintoa”, joka automaattisesti estää kaikki mahdolliset uhat. Lisäksi voit manuaalisesti muokata suorituskykyä ja toimintoja tarpeitesi mukaan. Toimintaa voi käyttää Safari, Chrome ja Firefox verkkoselaimissa.

MacKeeperin Antivirus on käytetyin viruksentorjuntaratkaisu Mac maailmassa. Lisäksi se on yksi parhaiten päivitetyistä Antivirus tietokannoista. Se myös suojaa Maciasi silloin kun käytät Windows emulaattoria. Jos sinun tarvitsee suojata Macisi työn parissa, helpoin vaihtoehto on aktivoida Antiviruksen automaattinen asetus.

Mackeeperin ominaisuuksia:
Mackeeper Antivirus

Tietoja MacKeeperistä

MacKeeper on suomenkielinen ohjelma jota käytetään tuhansissa Maceissa, maailmanlaajuisesti. Se on saanut yli sata ohjelmistoille myönnettävää palkintoa, ja parhaat mahdolliset arvioinnit asiantuntijoilta ja käyttäjiltä. Sen lataaminen ja kokeileminen on täysin ilmaista.


Turvallinen asentaa. MacKeeper on turvallinen asentaa, ja sen oikein toimimista kontrolloidaan säännöllisesti Norton Antiviruksen avulla.

Yhteensopiva Chrome, Firefox ja Explorer