Microsoft Office Maciin

Usein ensimmäinen asia joka Macin omistajalle tulee mieleen: Hei, Macissäni ei ole Microsoft Officea asennettuna! Onko mahdollista saada Office Macille? Ei hätää. Tottakai on. Tällä sivulla on luettelo eri vaihtoehdoista ja verkkosivuista josta voit ostaa Microsoft Officen Macille ja aloittaa sen käytön saman tien.

Tässä artikkelissa keskitymme kotikäyttäjiin ja pienyrityksiin, siksi Microsoftin ohjelmat kuten Office Enterprise Macille ei sisälly tähän artikkeliin. Aloitamme “täydellä paketilla”. Täydestä paketista maksat vain kerran ja sitten omistat ohjelman ikuisesti.

Microsoft Office Home & Student Macille

Tämä on edullisin Office paketti Macille ja se sisältää: Wordin, Excelin, PowerPointin ja OneNoten (huomaa, että paketti ei sisällä Outlookia).

Kuten nimi kertoo, tämä paketti on hyvä opiskelijoille ja niille joilla on vain vähän kokemusta Officen käytöstä . Tämä paketti sopii myös eläkeläisille ja käyttäjille jotka käyttävät Macia vain satunnaisesti tai  kirjoittaa asiakirjoja, luoda taulukoita pienempiin esityksiin. Sinun ei tarvitse olla opiskelija tätä pakettia käyttäksesi. Hinta noin 150 Euroa.

Microsoft Office Home & Business Macille 

Tämä on seuraava askel Mac Officen käyttäjille. Ainoa todellinen ero on se että tähän sisältyy Outlook. Paketti sisältää: Outlookin, Wordin, Excelin, PowerPointin ja OneNoten.

Tämä paketti on hyvä suurimmalle osalle työikäisistä ja monipuolisempi kuin halvempi Student paketti. Office Business maksaa yleensä lähes kaksi kertaa niin paljon kuin Student paketti. Juuri nyt hinta on noin 250 Euroa.


Office 365 Pilvipalvelu

Jatkamme Office versioilla joita Microsoft suosittelee Macille. Office 365 pilvipalvelussa maksat kertamaksun sijaan kuukausimaksun mainituista vaihtoehdoista. Pilvipalvelu on hyvä siitä että sitä voi käyttää useiden eri laitteiden ja käyttöjärjestelmien(Mac OS X, Windows) kanssa, ja myös siksi että sinulla on aina uusin versio Office asennettuna koneellasi.

Microsoft Office 365 Home

Tämä paketti sisältää Wordin, Excelin, PowerPointin, Outlookin, OneNoten ja muita sovelluksia. Voit  soveltaa tilaus jopa 5 eri laitteeseen (Mac, PC, Tablet, jne). Yksi tämän tilauksen eduista on 1 Teratavu ilmaista tallennustilaa Microsoftin pilvipalvelussa (Onedrive). Tämän paketin hinta on tällä hetkellä 10 Euroa / kk.

Microsoft Office 365 Personal

Tästä paketista löytyy: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, ja lisäsovelluksia Macille (tai PC:lle), Tabletille ja puhelimeen. Tämän paketin voit asentaa yhteen laitteeseen. Saat myös 1Tt:n pilvitallennustilaa (Onedrive) ja kaikkiin ohjelmiin sisältyy ilmaiset päivitykset. Hinta on tällä hetkellä  7 Euroa / kk.

Microsoft Office 365 University

Tähän pakettiin sisältyy Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote ja muut edut. Voit käyttää sovelluksia kahdessa laiteessa (Mac, PC, Tablet, jne). Saat myös 1Tt:n tallennustilaa Onedrive pilvipalvelussa ja kaikkiin 365 sovelluksiin sisältyy on ilmainen päivitys. Hinta on nyt noin 79 Euroa / 4 vuotta.


 

Mistä voi ostaa Office for Macille?

Tottakai on monia paikkoja mistä voit ostaa Macin, me olemme keränneet yleisimpiä ja halvimpia paikkoja verkossa, jossa voit ostaa Officen Maciin. Näin voit alkaa käyttää Office-pakettia saman tien.

Suosituin mutta ei ehkä edullisin: Microsoftstore.com

Usein luotettavin verkkokauppa: verkkokauppa.com

Joskus erittäin hyviä tarjouksia: Lizengo.fi

Hintavertailu: Vertaa.fi

Huomautus: Officen ostamista ja asentamista Macillesi, suosittelemme että teet ilmaisen skannauksen MacKeeperillä varmistaaksesi että Macisi ei sisällä viruksia tai vakoiluohjelmia.