Kuinka avata PC tiedostoja Macilla

Monet tiedostot joita olet tottunut PC:ssä käyttämään voidaan myös avata helposti Macilla.

Tunnettuja mediatiedostoja kuten .mov, .jpg, .mp3 ja .avi voit avata kaksoisnäppäyttämällä tiedostoa.

Saitko tiedoston sähköpostitse ja haluavat vilkaista sisältöä ennen sen avaamista kokonaan. Voit halutessasi käyttää “Quick Look” vaihtoehtoa joka mahdollistaa tiedoston sisällön tarkastamisen.

On olemassa muutamia tiedostotyyppejä (esimerkiksi .wmv tiedostot) joiden avaamiseksi sinun on asennettava freeware ohjelmisto Macille. Lataa ja asenna myös ilmainen VLC Media Player jonka avulla voit avata useita tiedostotyyppejä.

Windows:n .exe tiedostotyypit ovat niitä harvoja tiedostoja joita et voi avata Macilla. Tässä tapauksessa ainoa tapa avata .exe tiedostyyppi on asentaa Windows emulaattori Macille.

Tietoja MacKeeperistä

MacKeeper on suomenkielinen ohjelma jota käytetään tuhansissa Maceissa, maailmanlaajuisesti. Se on saanut yli sata ohjelmistoille myönnettävää palkintoa, ja parhaat mahdolliset arvioinnit asiantuntijoilta ja käyttäjiltä. Sen lataaminen ja kokeileminen on täysin ilmaista.


Turvallinen asentaa. MacKeeper on turvallinen asentaa, ja sen oikein toimimista kontrolloidaan säännöllisesti Norton Antiviruksen avulla.

Yhteensopiva Chrome, Firefox ja Explorer