FitLine & fitness – Parasta suorituskykyä

Niin harraste- kuin ammattiurheilijat käyttävät erilaisia lisäravinteita ravintoaineiden saannin varmistamiseksi, koska parhaat tulokset fyysisissä suorituksissa saavuttaa vain, kun ravitsemus on kunnossa. Hyvä ravitsemus perustuu aina tasapainoiselle ruokavaliolle, mutta tiettyjä aineita on kuitenkin vaikeampaa saada helposti ennen ja jälkeen urheilusuorituksen. Laadukas ravintolisä auttaa tässä, koska se imeytyy nopeasti ja tehokkaasti.

FitLine-tuotteet valmistetaan kansainvälisten laatustandardien mukaisesti ja niiden laadunvarmistuksesta vastaa riippumaton laboratoriopalveluiden tarjoaja TÜV SÜD ELAB GmbH. FitLine-tuotteita testataan jatkuvasti dopingaineiden varalta ja ne ovatkin tarkoin valikoidussa Kölnin listassa (lista doping-vapaista elintarvikkeista.)

Korkean laatunsa ja toimivuutensa vuoksi monet urheilijat valitsevat ravintolisäkseen FitLinen. PM-International onkin tehnyt aktiivista yhteistyötä useiden eri urheilujärjestöjen kanssa ympäri maailmaa jo vuosien ajan, vuodesta 2019 alusta asti myös Suomen urheiluliiton kanssa.

Tuotteet liikuntaan & painonhallintaan

FitLine Fitness  tuotelinjasta löytyy tuotteita niin kestävyysharjoitteluun, lihasmassan lisäämiseen kuin painonhallintaan. Fitness Drink ja ProShape Amino auttavat huipputulosten saavuttamisessa fyysisissä suorituksissa, kun taas laihduttamiseen saa tukea mm. FitLinen ProShape-ateriakorvikkeista. Activize, Restorate ja Basics -tuotteet ovat taas jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja, optimaalisen ravintoaineiden saannin varmistamiseksi tarkoitettuja ravintolisiä.

Laadukkaat FitLine-ravintolisät sopivat jokaiselle liikuntaa harrastavalle oman ravitsemuksena täydentämiseen, kuntotasosta tai liikunnan tyypistä riippumatta. Tuotteita käyttävätkin niin tavalliset kuluttajat kuin huipputasolla kilpailevat ammattiurheilijat.

Shape Me Up -ohjelma laihduttamisen tueksi

FitLine lanseerasi 2019 oman Shape Me Up painonhallintaohjelman, jossa laihduttava saa kaikki välineet oman tavoitteensa saavuttamiseen. Ohjelma kestää kuukauden (30 päivää) ja se perustuu aterioiden korvaamiseen päivittäin ProShape-tuotteilla. Samalla ohjelmassa syödään tasapainoisia aterioita oman lähtötason mukaisen treeniohjelman ohella. Lisätietoa löytyy mm. FitLine Fitness -sivuilta.

Katso lisää ohjelmasta täältä