Eocomm.fi – Yrittäjä – Oletko rahoituksen tarpeessa? Kilpailuta yrityslainat Lainapanimon avustuksella ja säästät tuntuvasti

Oletko tuore yrittäjä ja kenties uusi yrityksesi kaipaa rahoitusta? Lainapanimo on lainojen vertailuun erikoistunut puolueeton sivusto, jonka avulla voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta jopa yli 70 000 euroon kätevästi verkossa. Lainapanimo on myös vastaus, jos haluat hakea yrityslainaa uudelle yritykselle. Lainapanimon käyttäminen on todella yksinkertaista: Sinun täytyy vain päättää yrityksesi tarpeita vastaava lainasumma ja sopiva maksuaika, ja Lainapanimo löytää juuri sinun yrityksellesi sopivimmat lainatarjoukset vain muutamissa sekunneissa. Näin voit välttää työlään ja aikaa vievän lainanhakuprosessin ja keskittyä täysin yrityksesi perustamiseen. Lainapanimo vertaa Suomen suosituimpien lainapalveluiden lainat ja niiden kustannukset, joten voit olla varma, että Lainapanimon löytämät tarjoukset tulevat luotettavilta rahoituslaitoksilta. Lainapanimo on myös täysin maksuton palvelu, eikä sinun ole pakko hyväksyä yhtäkään tarjousta. Näin voit siis täysin ilmaiseksi ottaa selvää, millaista rahoitusta sinun on mahdollista saada Suomen lukuisilta eri luotonantajilta.

 

Täytettyäsi hakemuksen, Lainapanimo listaa hakuehtojasi vastaavat lainat, joista voit valita edullisimman tarjouksen ja siirtyä suoraan valitsemasi rahoituslaitoksen sivulle ja hakea lainaa heti. Voit hakea lainaa viikon jokaisena päivänä vuorokauden jokaisen tuntina. Hakuprosessin kestoon vaikuttaa kuitenkin myös rahoituslaitosten aukioloajat, sillä rahoituslaitokset käsittelevät lainahakemuksesi omien aukioloaikojen sisällä. Tämän vuoksi sinun kannattaakin täyttää lainahakemus joko aamusta tai päiväsaikaan, jos tarvitset rahoitusta yrityksellesi kiireisesti. Myös eri rahoituslaitokset vaihtelevat siirtoaikojen suhteen, joten otathan myös tämän huomioon, jos tarkoituksenasi on saada lainaa kiireelliseen tarpeeseen. Parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi kuitenkin jo vuorokauden kuluttua tai jopa aiemmin!

 

Lainapanimon avulla voit löytää myös rahoitusta moneen muuhun eri tarkoitukseen. Sivustolla voit vertailla niin remonttilainoja, pikavippejä, jousto- ja kulutusluotto ja vaikkapa autolainoja. Lainapanimon avulla voit myös yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi, ja näin voit säästää merkittävästi lainojen kuukausittaisissa kuluissa. Lainapanimon avulla voit myös listata löytyneet lainatarjoukset niin suosion kuin alimman koron mukaan, mikä helpottaa päätöksen tekoa merkittävästi. Lainapanimo tarjoaa myös hyödyllistä tietoja eri lainatyypeistä, mikä auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivimman lainan.