Varmuuskopiointi ja salaus

Jokaisen tulisi varmuuskopioida itselleen tärkeät tiedostot. Ajattele kaikkia valokuviasi, asiakirjojasi, sovelluksiasi jne. jotka menetät lopullisesti, jos Macisi kaatuu etkä ole ottanut niistä varmuuskopioita. Mutta älä ole huolissasi – MacKeeper ottaa automaattisesti varmuuskopiot tärkeistä tiedostoistasi, joten ne ovat turvassa myös jos koneellesi tapahtuu jokin onnettomuus. Tämän lisäksi MacKeeper auttaa myös suojaamaan arkaluontoiset tiedostot luvattomalta käytöltä. Sinun tarvitsee vain valita tärkeimmät tiedostosi ja MacKeeper suojaa ne salauksen avulla siten että ne ovat vain sinun käytössäsi, salasanan suojaamana. Tiedostot ovat suojassa jopa hakkereilta MacKeeperin ansiosta. Viimeinen salaustyökalu, FileShredder, poistaa tiedostot täysin, siten ettei niitä ole enää mahdollista käyttää. Tiedostojen tavanomainen poistaminen ei estä niiden käyttöä; osaavalle henkilölle tiedostojen palauttaminen ei ole hankalaa.

Varmuuskopioi tiedostot välittömästi. Lataa MacKeeper nyt.

Varmuuskopiointi ja salaus

Tämä ominaisuus suojaa yksityisiä tiedostoja.

Se salaa tiedostot yksinkertaisesti muuntamalla ne näkymättömiksi kiintolevyllä. Valitsemasi salasanan avulla saat tiedostot uudelleen käyttöösi. Toiminto on erittäin helppokäyttöinen ja siitä on suurta hyötyä esimerksi kaupan alalla toimiville.

Tiedostojen palauttaminen.

Onnettomuuden jo tapahduttua, eivät kaikki tiedostot ole suinkaan kadonneet. Sisäänrakennettu tiedostojen palautustoiminto voi palauttaa jopa jossain määrin vioittuneita tiedostoja – toiminnon avulla Mac syväskannataan, sellaisten tiedostojen löytämiseksi ja palauttamiseksi jotka muutoin on poistettu tai jotka ovat vahingoittuneet.

MacKeeper voi varmuuskopioida tiedostosi. Sinun tarvitsee vain valita kiinteä ajankohta jolloin kopiointi suoritetaan. Voit tallentaa varmuuskopioidut tiedostot USB-muistitikulle, ulkoiselle kovalevylle, FTP-palvelimelle tai ZeoDisk:ille .

Tiedostojen poistaminen kokonaan.

Kun poistat tiedostoja Macistäsi, niitä ei tosiasiallisesti poisteta vaan ne itse asiassa tallentuvat koneelle. Joten jos haluat saada tiedostoja kokonaan poistettua, se tulee tehdä tiedostosilppurin (File Shredder) avulla. Silppuri poistaa tiedostot siten ettei niitä voida enää avata tai luoda uudelleen.

Lataa ilmainen MacKeeper täältä.

Tietoja MacKeeperistä

MacKeeper on suomenkielinen ohjelma jota käytetään tuhansissa Maceissa, maailmanlaajuisesti. Se on saanut yli sata ohjelmistoille myönnettävää palkintoa, ja se on myös saanut parhaat mahdolliset arvioinnit asiantuntijoiden ja käyttäjien taholta. Sen lataaminen ja kokeileminen on täysin ilmaista.


Turvallinen asentaa. MacKeeper on turvallinen asentaa, ja sen toimimista oikein kontrolloidaan säännöllisesti Norton Antiviruksen avulla.

Yhteensopiva Chrome, Firefox ja Explorer