Suojaa Mac-laitteesi

Macin käyttäjämäärien kasvaessa nopeasti, lisääntyvät myös koneita vastaan suunnatut uhat. Useimmille käyttäjille ei tule mieleenkään huolehtia rakkaan koneensa turvallisuudesta, koska uhkia ei toistaiseksi ole juurikaan ollut. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet. MacKeeper suojaa tehokkaasti konettasi valtaosalta tunnetuista uhkatekijöistä. MacKeeperin asentaessasi saat automaattisesti suojan väärinkäytöksiä, viruksia ja jopa fyysisiä varkauksia vastaan.

Suojaa Macisi heti. Lataa MacKeeper tästä.

MacKeeper suojaa Macisi vaaratekijöiltä.

Surffaa suojatusti.

Kun surffaat Macillä, olet alttiina useille mahdollisille uhkatekijöille. MacKeeperin avulla voit suojautua selatessasi internetiä, riippumatta siitä mitä selainta käytät. Teknisin termein tätä kutsutaan “Real-Time -selausturvaksi” – sen luoman yleiskuvan avulla arvioidaan mahdollisia taustalla vaikuttavia uhkia, samalla kun surffaat tavalliseen tapaan verkossa.

Antivirus Macille.

MacKeeper suojaa tietysti myös ​​perinteisiä viruksia vastaan. Itse asiassa MacKeeperin antivirus-teknologia on maailman kehittyneintä. Vaikka työskentelisit Windows-emulaattorien, kuten Parallels tai VMWare, avulla, MacKeepers antivirus suojaa konettasi.

Maciin kohdistunut varkaus.

Voit suojautua myös fyysistä varkautta vastaan MacKeeperin turvallisuuspaketin avulla. Ohjelma voi yksinkertaisesti seurata Maciäsi langattomasti GPS:n avulla, ja se voi myös ottaa kuvia henkilöstä joka käyttää Maciä, käyttämällä tietokoneen webbikameraa.

Älä odota pidempään. Lataamalla MacKeeperin tästä, suojaat Macisi.

Tietoja MacKeeperistä

MacKeeper on suomenkielinen ohjelma jota käytetään tuhansissa Maceissa, maailmanlaajuisesti. Se on saanut yli sata ohjelmistoille myönnettävää palkintoa, ja se on myös saanut parhaat mahdolliset arvioinnit asiantuntijoiden ja käyttäjien taholta. Sen lataaminen ja kokeileminen on täysin ilmaista.


Turvallinen asentaa. MacKeeper on turvallinen asentaa, ja sen toimimista oikein kontrolloidaan säännöllisesti Norton Antiviruksen avulla.

Yhteensopiva Chrome, Firefox ja Explorer