Puhdista Macisi

MacKeeper voi myös puhdistaa Macin turhista tiedostoista. Viiden tyylikkään ja älykkäästi sisäänrakennetun työkalun avulla ohjelma paikallistaa ne tiedostot jotka vain vievät tilaa Macissa, ja jotka voidaan poistaa automaattisesti ja turvallisesti ohjelman avulla. Viisi Työkalua ovat Fast Cleanup (Nopea Puhdistus), joka poistaa nopeasti ilmeisen turhat tiedostot; Disk Usage (Levytilan käyttö), jonka avulla voit muodostaa yleiskuvan siitä miten levytilaa käytetään koneellasi; Dublicates Finder (Kaksoistiedostojen Paikallistaja), joka löytää tuplatiedostot; Smart Uninstaller  (Asennuksenpoisto), jonka avulla voit poistaa valikoidut tiedostot kokonaan; sekä Files Finder (Tiedoston Paikallistintoiminto), jonka avulla löydät tarvitsemasi tiedoston koneeltasi nopeasti.

Puhdista Mac hetkessä. Lataa MacKeeper ilmaiseksi täältä.

Puhdista Macisi.

Loppuuko levytila kesken?

Macin ohjelmat täyttävät usein levytilan nopeammin kuin vastaavat PC-ohjelmat – ja monet myös käyttävät Macia enemmän ja useampaan tarkoitukseen kuin PC:tä. Toisin sanoen, Macin kiintolevytila loppuu usein paljon odotettua nopeammin. Ja koska Macissä on usein mahdotonta päivittää kiintolevyä, jää jäljelle vain yksi mahdollisuus… Aivan oikein!

MacKeeper mahdollistaa helpon puhdistuksen ja antaa työkalut joiden avulla levytilaa voi siivota säännöllisesti, siten että tiedostot todella katoavat levyltä. Yksinkertainenkin puhdistus tuo tavallisesti vähintään 1Gt lisätilaa, mutta ohjelman avulla on raportoitu hankitun jopa yli 20 Gt lisälevytilaa.

Lataa ilmainen MacKeeper täältä.

Tietoja MacKeeperistä

MacKeeper on suomenkielinen ohjelma jota käytetään tuhansissa Maceissa, maailmanlaajuisesti. Se on saanut yli sata ohjelmistoille myönnettävää palkintoa, ja se on myös saanut parhaat mahdolliset arvioinnit asiantuntijoiden ja käyttäjien taholta. Sen lataaminen ja kokeileminen on täysin ilmaista.


Turvallinen asentaa. MacKeeper on turvallinen asentaa, ja sen toimimista oikein kontrolloidaan säännöllisesti Norton Antiviruksen avulla.

Yhteensopiva Chrome, Firefox ja Explorer