Nopeampi Mac

MacKeeper on vuosien työn kautta kehitetty ohjelma jonka avulla Macisi voidaan tehdä jälleen nopeaksi. Vuosien aikana kertynyt osaaminen osoittaa että koneen jatkuva käytö sekä uusien asennusten lataaminen ja muutosten tekeminen hidastaa konetta huomattavasti. Tämän seurauksena ‘wait-ympyrä’ on yhä tutumpi näky konetta käytettäessä, mikä harmittaa sujuvaan toimintaan tottunutta – etenkin kun asialle ei voi tehdä mitään. MacKeeperin avulla muodostat salamannopeasti yleiskuvan ongelmasta, minkä jälkeen asia on korjattavissa. Macin käytöstä tulee jälleen nautittavaa.

Macin optimointi MacKeeperin avulla on helppoa.

Lataa MacKeeperin suomenkielinen versio täältä - lataaminen on ilmaista!

Miten se toimii?

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi MacKeeper pitää asennetut sovellukset päivitettyinä. Näin koneessasi on aina uusimmat versiot asennettuna, minkä ansiosta niiden toiminta on nopeampaa – uudet ominaisuudet takaavat myös korkean suoritustason, sekä erityisesti korkeamman turvallisuustason. Käytännössä päivittäminen tapahtuu siten että haluttu sovellus valitaan värimerkinnän avulla. Käytettävissä olevat uudemmat versiot on merkitty punaisella ja päivitetyt versiot vihreällä. Klikkaamalla yksinkertaisesti “Update/Päivitä”, vanhemmat versiot päivittyvät automaattisesti.

Mitä ohjelmia käytät?

MacKeepersin sisäänrakennetulla toiminnolla “Kirjautumiskohteet”, voit valita aloitettavat ohjelmat sisäänkirjautuessasi. Näin voit käyttää Maciä juuri siihen tarkoitukseen kuin haluat – esimerkiksi graafikkona työskennellessäsi voit avata tarvitsemasi kuvankäsittelyohjelmat, siten että kaikki on valmista kun aloitat työskentelyn. Ja niin edelleen. Tämä säästää päivien mittaan runsaasti aikaa.

Valitse ohjelmat eri tiedostotyypeille.

Sisäänrakennetun “Default Apps/Oletusohjelmat” -toiminnon avulla voit valita oletusohjelman kullekin tiedostotyypille, siten että esimerkiksi Excel-tiedostot avutuvat automaattisesti Macin lukuohjelmalla, Officen sijaan, kun se on asennettu koneelle oletusohjelmaksi. Kaikki Officea käyttävät tietävät että tämä nopeuttaa työskentelyä merkittävästi. Jos silti haluat että tiedostot avautuvat tarvittaessa joskus suoraan Officessa, se on mahdollista toteuttaa jokaisen tiedoston kohdalla avautuvan lisävalikon kautta.

Löydät siis ohjelmasta useita ominaisuuksia, jotka nopeuttavat Macisi toimintaa ja tekevät sillä työskentelystä merkittävästi nopeampaa ja helpompaa. Muokkaamalla käyttöasetuksia tarjolla olevia mahdollisuuksia hyödyntämällä voit säästää vuositasolla runsaasti aikaa ja hermoja.

Lataa MacKeeper suomeksi täältä ja saat käyttöösi nopeamman Macin.

Tietoja MacKeeperistä

MacKeeper on suomenkielinen ohjelma jota käytetään tuhansissa Maceissa, maailmanlaajuisesti. Se on saanut yli sata ohjelmistoille myönnettävää palkintoa, ja se on myös saanut parhaat mahdolliset arvioinnit asiantuntijoiden ja käyttäjien taholta. Sen lataaminen ja kokeileminen on täysin ilmaista.


Turvallinen asentaa. MacKeeper on turvallinen asentaa, ja sen toimimista oikein kontrolloidaan säännöllisesti Norton Antiviruksen avulla.

Yhteensopiva Chrome, Firefox ja Explorer